Filetrollade met Franse sjalotjessaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Dep de rollade droog met keukenpapier. Verhit 50 gram boter in een braadpan en bak hierin de rollade in circa 10 minuten rondom bruin. Braad de rollade op zacht vuur 40-50 minuten met het deksel schuin op de pan en keer het vlees tussentijds enkele malen om. Voeg, indien de boter te donker wordt, tussentijds een scheutje bouillon toe.
- Verhit 30 gram boter in een sauspan en fruit hierin de sjalotjes en knoflook circa 4 minuten op zacht vuur. Voeg de vleesfond, wijn, tijm en rozemarijn toe en laat dit op zacht vuur tot de helft inkoken.
- Neem de rollade uit de pan, breng deze op smaak met zout en peper en laat de rollade op een plank rusten. Bind de saus met allesbinder en breng deze op smaak met zout en peper.
- Snijd de rollade met een vleesmes in dunne plakken en leg deze dakpansgewijs op een voorverwarmde schaal. Serveer de saus er apart bij.
- Lekker met aardappelkroketjes en haricot verts.

Filetrollade met Franse sjalotjessaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sjalotjessaus
Bekijk recept
Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fricandeau Met Sjalotjessaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Visrolletjes Met Een Romige Tomaten-Sjalotjessaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse filetrollade met honing-mosterdsaus en salade
55 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filetrollade Met Franse Sjalotjessaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filetrollade Met Spinazievulling
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept