Lever met rozijnensaus

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen een half uur weken in warm water. Snij de lever in plakjes. Verhit de boter in een pan. Haal de leverplakjes door de bloem en bak ze snel bruin. Roer eerst de rest van de bloem en daarna het pompelmoessap en de wijn door de gebakken lever. Voeg rozijnen, koffieroom, zout en peper toe naar smaak.En laat alles 5 minuten zachtjes koken.
Voorbereiding
stijd: 10 minuten
Voorbereiding
stijd: 15 minuten

Lever met rozijnensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwfilet met rozijnen en pijnboompitten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvlees Met Dresdener Rozijnensaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Valse reebok met rozijnensaus
0 min
Bekijk recept

Kreeft met vanillezout
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lauwe salade van peulen en kippenlevers
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebraden kerstkalkoen met rozemarijnciderjus
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Beef Caldereta
Bekijk recept