De rogvleugelfilets in reepjes snijden en twee uur laten marineren in een mengsel van de sojasaus, de sherry, peper, zout, het gemberpoeder en de losgeklopte eieren. De prei en de paprika in reepjes van twee centimeter snijden, de komkommer in schijfjes. De ananas en de ongeschilde appel in partjes snijden. De tomaten pellen, halveren, de pitjes verwijderen en elke tomatenhelft in acht verdelen. De champignons in schijfjes snijden. De prei, de champignons, de komkommer, de sojascheuten en de rode paprika afzonderlijk één minuut blancheren in kokend gezouten water. Goed laten uitlekken. De vis uit de marinade halen. Aan de marinade het sap van de ananas en eenzelfde hoeveelheid water, de tomatenpuree en de sambal oelek toevoegen. Goed roeren en de saus binden met het maïsmeel. De zonnebloemolie verhitten in een wokpan en er de rogreepjes een drietal minuten in roerbakken, laten uitlekken en warm houden. De stukjes groenten en fruit een tweetal minuten roerbakken. De saus toevoegen, even laten koken en eventueel bijkruiden. Het groente- en fruitmengsel op warme borden schikken, de rogreepjes erop leggen en overgieten met de saus.
Gewokte rogreepjes in zoetzure saus is een recept van Jerryke's Cuisine