Gestoomde Gevulde Inktvis

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekepan en fruit hierin de stukjes champignon, de reepjes wortel en de stukjes tentakel van de inktvis onder regelmatig omscheppen ca 4 min. Klop de eieren los en vermeng ze met het champignon-wortel-inktvismengsel, de stukjes tofu, de sojasaus, de mirin, de suiker en wat zout. Vul de inktvislichamen met het mengsel. Zet de randen van de inktvislichamen vast met coctailprikkertjes. Stoom de gevulde inktvissen ca 20 min in een stoompan tot alles gaar is.

Gestoomde Gevulde Inktvis is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met asperges en zeevruchten
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept