Remoulade Saus

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de ansjovis in een mortier helemaal tot moes. Voeg nu ansjovis, kappertjes, augurkjes en een lepel peterselie, kervel en dragon toe aan de mayonaise. Meng alles zeer goed, zodat er een homogene saus ontstaat.

Remoulade Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Selderijremoulade met gerookte forel
15 min Snack
Bekijk recept
Toast met remoulade van peterseliewortel
30 min
Bekijk recept
Ertwenvichyssoise met remoulade van garnaal en forel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmkoekjes Met Chili-remoulade
20-30 min -
Bekijk recept