Bourgondische Saus

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de sjalotjes schoon en hak ze klein. Was de champignons en hak ook deze fijn. Was de peterselie. Doe de wijn in een pan en voeg sjalot, champignons, wat peterseliestelen, een beetje tijm en een half blaadje laurier toe. Reduceer dit mengsel tot de helft. Passeer het vocht door een doek. Breng het weer aan de kook en bind het onder kloppen met de garde met stukjes beurre manie. Klop er dan nog de boter in stukjes door. Breng de saus op smaak met zout, peper en wat cayennepeper

Bourgondische Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken visfilet met krokante kropsla
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bourgondische roerbakschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van aromatische kruiden met wijngaardslakken
35 min
Bekijk recept
Pompoensoep met tijm en wijngaardslakken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept