Kwartels Met Ganzenlever

4
30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de vulling : meng het worstvlees, de ganzenleverpastei, de pistachenoten, de truffels, de cognac, de porto en de tijm. Vul de kwartels ermee en braad ze in boter, met het deksel op de pan, gedurende 30 tot 40 minuten. Haal ze uit de pan en blus de bakresten met cognac. Voeg er de fond bij en laat inkoken. Voeg enkele klontjes boter toe en roer stevig om een smeuige saus te bekomen. Laat de druiven uitlekken en voeg ze bij de saus. Breng op smaak en warm op. Intussen dompelt u de wingerdbladeren in hete frituurolie. Giet de saus op de borden en leg op elk bord een gefrituurd blad en dan de kwartels

Kwartels Met Ganzenlever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept

Kwartelfilets met Spaanse spinazie
30 min-
Bekijk recept
Kwartels met clementines en honing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kwartel met geurige couscous
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde kwartel met rozemarijn en druiven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept