Zoek
Gevuld BBQ-haasje
2
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 korte varkenshaas (dus zonder dunne punt) 30 gram creme pate 1 tl grove mosterd 4 plakjes ontbijtspek Hulpmiddelen 4 voorgeweekte sate prikkers Hulpmiddelen - 4 voorgeweekte sate prikkers Voorbereiding Snijd de varkenshaas in 2 gelijke stukken. Vervolgens snijd je het vlees overlangs tot de helft in (model "boekje") Smeer hierin de mosterd. Verdeel de pate in 2 reepjes en leg deze in het vlees
klap dicht en omwikkel het geheel met de spekplakjes. Steek de prikkers erdoorheen. 2 prikkers maken je haasje gemakkelijk keerbaar. Bereidingswijze Bak het vlees op een middelhete bbq aan beide kanten mooi bruin. Serveertips Je hebt er succes mee als er gasten zijn maar het smaakt ook prima zonder extra visite. Foto's /
Bereiding
Bak het vlees op een middelhete bbq aan beide kanten mooi bruin.
Gevuld BBQ-haasje is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cassoulet uit Toulouse
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofpotje met tuingroenten, groentepannetje
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensgebraad met sinaasappel
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept