1 Kook de pasta gaar in ruim kokend water met een scheutje olijfolie en het Knorr Bouillonketeltje Kip.
2 Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou dit sausje apart.
3 Giet in dezelfde pan een scheutje zonnebloemolie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
4 Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, 5 cl olijfolie, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer.
5 De pasta afgieten en door de pesto mengen.
6 Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje met het sausje van look en lente-uitjes.
7 Kooktip:
8 Voor een lekker korstje rond de vis, rol je hem (na de kruiding) door wat bloem, dan in een losgeklopt ei en vervolgens door wat broodkruim.