Kabeljauwhaasje met pestopasta

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta gaar in ruim kokend water met een scheutje olijfolie en het Knorr Bouillonketeltje Kip.
  • 2 Smelt de Solo in een pan, fruit de fijngesneden lente-uitjes en 2 fijngesnipperde lookteentjes en hou dit sausje apart.
  • 3 Giet in dezelfde pan een scheutje zonnebloemolie en bak de kabeljauw (gekruid met peper en zout) daarin goudbruin.
  • 4 Maak intussen de groene pesto: basilicum, parmezaan, pijnboompitten, 5 cl olijfolie, twee lookteentjes, bieslook, kappertjes, peper en zout pureren met de mixer.
  • 5 De pasta afgieten en door de pesto mengen.
  • 6 Op een bord schik je eerst de pasta met pesto en daarbovenop kabeljauwhaasje met het sausje van look en lente-uitjes.
  • 7 Kooktip:
  • 8 Voor een lekker korstje rond de vis, rol je hem (na de kruiding) door wat bloem, dan in een losgeklopt ei en vervolgens door wat broodkruim.

Kabeljauwhaasje met pestopasta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zalm met pestopasta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met pestopasta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje op een bedje van pestopasta
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met chorizo
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken kabeljauw met spek, chutney van rode kool en appeltjes
Hoofdgerecht
Bekijk recept