811 recepten met kersen
500 g kersenontpit 100 ml mirin (Japanse kookwijn) of zoete witte wijn 1 eetlepel balsamicoazijn 1 eetlepel citroensap Hulpmiddelen Fijne zeef Hulpmiddelen - Fijne zeef Voorbereiding Houd enkele kersen apart voor de garnering en pureer de overige ke... bekijk recept »
6 blaadjes witte gelatine 1 pot kersen zonder pit ? liter aardbeien/kersen-dubbeldrank 100 gram witte bastersuiker 1 dl rode port 2 theelepels olie 1 dl vanillevla 1/8 liter slagroom Hulpmiddelen Kom zeef pan met dikke bodem puddingvorm schaal Hulpm... bekijk recept »
VOOR HET DEEG: -150 g bloem -75 g suiker -1 th lepel kaneel -zout -3 el melk en 3 el witte wijn -3 eieren VERDER: -750 g rijpe zoete kersen met steel -frituurvet -75 g poedersuiker -was de kersen in koud water en droog ze -telkens 5 kersen met de ste... bekijk recept »
6 eieren gesplitst 250 gr suiker 150 gr bloem 50 gr cacao 100 gr gesmolten boter 50 ml kirsch( kersenbrandewijn) 1/2 ltr slagroom 1 grote pot kersen op siroop uitgelekt 50 gr pure chocolade geraspt bosvruchten( diepvries ontdooid om te garneren) 1... bekijk recept »
500 gram kersen - 150 gram suiker - 1/2 citroen - 1 eiwit - 1 eetlepel kirsch Bereidingswijze Ontpit de kersen. Maal ze in de mixer fijn en druk ze dan door een zeef. Voeg er 100 gram suiker aan toe en het sap van de halve citroen. Geef er ook de kir... bekijk recept »
500 gram kersen150 gram suiker1/2 citroen1 eiwit1 eetlepel kirsch Bereidingswijze Ontpit de kersen. Maal ze in de mixer fijn en druk ze dan door een zeef. Voeg er 100 gram suiker aan toe en het sap van de halve citroen. Geef er ook de kirsch bij. Men... bekijk recept »
100 gr. rijpe zoete kersen, 1/8 liter slagroom, 2 eetlepels suiker, 25 gr. amandelschaafsel, ? liter vanille aardbeienijs, kersenlikeur, bronwater met citroensmaak. Hulpmiddelen Spuitzakkoekenpanvier sorbetglazenHulpmiddelen - Spuitzakkoekenpanvier ... bekijk recept »
2 builtjes groene thee sap van 1 citroen rijstmaltstroop kumquat Trek een halve liter groene thee van de theebuiltjes. Voeg tijdens het koken naar smaak wat rijstmaltstroop toe. Haal het mengsel van het vuur en voeg er wat citroensap aan toe. Laat af... bekijk recept »
1 ltr water,600 gr suiker,citroenrasp van 4 citroenen,6dl vers sap van ong:10/12 citroenen Hulpmiddelen Pan,rasp en houten spatel HulpmiddelenPan,rasp en houten spatel Voorbereiding Breng het water met suiker aan de kook,blijf roeren tot de suiker i... bekijk recept »
1 1/2dl zoete witte wijn200 gr suiker1 el citroensap1200gr. watermeloen (ontpit) 3 el grenadinesiroop1 ananas van 1 kilo 1 2/2dl dubbeldrank Breng in een steelpannetje de wijn met 100 gram suiker en citroensap aan de kook. Al roerend suiker laten sme... bekijk recept »