1000 recepten voor pasta
300 gr. volkoren pastaeventueel gekookt in ontvette bouillon. Voor de saus:800 gr. tomaten1 rode peper1 teen knoflook,1 grote rode ui1 aubergine200 gr. champignons,1 eetlepel gedroogde kruiden,italiaanse of provencaalse,2 laurierblaadjespeper en zout... bekijk recept »
8 mooie zeetongfilets,80 g boter, zout,6-8 cl Noilly Prat (of Martini extra dry),200 ml champagne, 180 ml slagroom,verse brede pastavers gemalen peper,6 el geklopte slagroom,peterselie- De zeetongfilets in 20 g boter kort zachtjes bakken en zouten. N... bekijk recept »
4 stukken zeeduivel van ieder 170 gr 8 scampi's 130 gr garnalen 500 gr fetuccini 2 tomaten 3 sjalot fijngesnipperd 1 blaadje laurier 2 takjes tijm 1 teentje look 2 dl witte wijn 2 dl room 1 tuiltje basilicum 1 bundeltje peterselie 1 bundeltje kervel ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 4 zeeduivelfilets van 200 gr 250 gr pasta (tagliatelle, spaghetti,€¦) boter 4 champignonkoppen (grote) graan mosterd citroensap peper en zout Voor de persillade: 2 eetlepels gehakte peterselie 2 teentjes geplette look 2 dl olijfolie ... bekijk recept »
3 eetlepels olijfolie 75 gr coppa di Parma*, in blokjes of Parmaham 1 ui, fijngesneden 1 worteltje, fijngesneden 1 stengel bleekselderij, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 500 gr half-om-half gehakt zout en (versgemalen) peper 1 klein b... bekijk recept »
Voor 4 personen: 400 g varkensfiletlappen 1 eetlepel balsamicoazijn 1 eetlepel Italiaanse kruiden (fijngehakt of gedroogd) 3 eetlepels olijfolie 4 tomaten (stevige) 400 g penne 125 g roomkaas (verse met kruiden (light) snufje zeezout snufje zwarte pe... bekijk recept »
kipfilet, creme fraiche (125 ml), stronkje broccoli, cajunkruiden, pasta, uitje, olijfoliei, snij de stronk van de broccoli in k..." /> Recept: Romige pasta met kip en broccoli --> bekijk recept »
300 gram oesterzwammen 200 gram pasta (penne) 1 rode paprika 1 rode ui 3 eetlepels olijfolie 2 theelepels chilipoeder zout peper 1 pakje verse roomkaas met kruiden (150 gram) 2 eetlepels (vers geraspte) Parmezaanse kaas 2 eetlepels fijngehakte basili... bekijk recept »
50 gr parmezaanse kaas (stukjes)2 tl Provencaalse kruidenversgemalen zwarte peper3 tenen knoflook2 aubergines1 courgette3 eetl olijfolie2 lamsracks van ieder 4 koteletjeszout2 tl tijm50 gr boter250 gr koelverse penne of pipe rigate150gr diepvries dop... bekijk recept »
Bouillonpoeder (kruiden) 1 tl champignons 500 g creme fraiche 2 dl kaas (parmezaanse) 3 el knoflook 2 teentje kruiden (provencaalse) 3 tl olijfolie 3 el pasta 300 g peper snufje peterselie 3 el uien 1 grote wijn (witdroog) 1 dl zout snufj... bekijk recept »