1000 recepten met sjalot
Voor 4 personen: 400 g pappardelle (dikke tagliatelle) 400 g eekhoorntjesbrood 1 kleine fijngesnipperde sjalot Bakken & Braden dozijn platte peterselieblaadjes 50 g geroosterde pijnboompitjes 200 g gerookte eendenborst PH PastabouillonMaak het ee... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets zonder vel1 fijgesneden sjalot4 gedroogde tomaten4 tomaten4 eetlepels geroosterde pijnboompittenverse basilicum6 eetlepels olijfolie3 eetlepels witte wijnazijnwitte peperzoutmosterd- Verwarm de grill voor. - Vet het rooster met wat ... bekijk recept »
4 roodbaarsfilets van ongeveer 180 gr.aardappelpuree1 kleine prei100 gr rucola2 el olijfolie1 broccoli1 zongedroogde tomaat in olie, in reepjes gesneden[color=blue:e0aa5dd2d9]**Voor de saus[/color:e0aa5dd2d9]40 ml olijfolie40 gr gehakte sjalot100 ml ... bekijk recept »
Voor 4 personen: 200 gr gemengde sla 400 gr inktvisringen 2 el fijngehakte kappertjes 2 el fijngehakte augurkjes 1 fijngesnipperd sjalotje 1 el gehakte bladselder 1 el gehakte kervel 1 el fijngesnipperde dragon 1 fijngehakte anjovisfilet 1 el mosterd... bekijk recept »
1 1/2 eetlepel zonnebloemolie 1 sjalot, gesnipperd 1 teentje knoflook, gesnipperd 2 tl sambal badjak 1/2 potje pindakaas met stukjes noot ? 350 g 1 pakje kokosmelk ? 2 dl melk 4 porties varkenssate van 3 stokjes- Verhit de olie en fruit de sjalot met... bekijk recept »
300 g pastaschelpjes 1 tl mosterd 5 el olijfolie 1 el ciderazijn peper van de molen en zout 1 sjalot 2 el gehakte kruiden: dragon, peterselie, bieslook, kervel, basilicum 1 appel (Golden) 2 tomaten stuk Provolone-kaasBereiding - Kook de pasta ... bekijk recept »
1 sjalot, gesnipperd 1 teentje knoflook 1 el ketjap manis 1 el fijngehakte gember (uit een potje) 1 el gembernat (uit een potje) 2 el plantaardige olie versgemalen peper, zout 4 schouderkarbonades 1/2 fles Calve sambasaus van 250 ml- Roer de sjalot m... bekijk recept »
Voor 2 personen nodig: 2 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg 1 sjalotje 1 rode paprika 1 eetlepel boter 100 gram kastanjepuree (uit blik) 3 eetlepels slagroom 1 ei 2 eetlepels geraspte oude kaas 1 theelepel majoraan 1 eetlepel fijngehakte peterseli... bekijk recept »
voor 4 personen: 600 gr tagliatelle 300 gr gerookte zalm 2 sjalotten 30 gr boter 1 eetlepel olijfolie 2 dl room 2 takjes gehakte dille versgemalen zwarte peper een doosje champignons een tomaat in fijne blokjes- pel de sjalotten en hak fijn - verhit ... bekijk recept »
een pak tagliatelli 500 g. broccoli 1 sjalot 200 g. gerookte zalm 2 dl room 1 dl witte wijn peper, muskaatnootKook de broccoli en de tagliatelli apart al dente. Snipper de sjalot fijn en laat glazig worden in wat vetstof, voeg er de witte wij... bekijk recept »