Recepten met rozemarijn

1000 recepten met rozemarijn

Rozemarijn

Rozemarijn Rozemarijn heeft een kracht kruidige, iets zoete smaak.

Italiaans brood met rozemarijn

2 teentjes knoflook 500 g bloem 1/2 theelepel suiker 1 1/2 theelepel zout 1 theelepel oregano 1 zakje gedroogde gist à 7gram 50 ml olijfolie 1 eetlepel vloeibare margarine 2 theelepel rozemarijn Pel de knoflook en hak ze fijn. Zeef de bloem met de su... bekijk recept »

Foccacia met gedroogde tomaten en rozemarijn

15 gm verse gist of 1 zakje gedroogde gi; st 1/4 theelepel suiker 375 gm bloem 1 zout 3 eetlepel(s) olijfolie 100 gm gedroogde tomaten op olie, grote g; ehalveerd 1 theelepel rozemarijnblaadjes 1 grof zeezout schenk ong 5 el lauwwarm water in een kom... bekijk recept »

Italiaans brood met rozemarijn

2 teentjes knoflook 500 gm bloem 1/2 theelepel suiker 1 1/2 theelepel zout 1 theelepel oregano 1 zakje gedroogde gist … 7gram 50 ml olijfolie 1 eetlepel vloeibare margarine 2 theelepels rozemarijn Pel de knoflook en hak ze fijn. Zeef de bloem met de ... bekijk recept »

Gevulde varkensfilet met peren en rozemarijn

1 kg varkensfilet (of fricandeau) aan éé; n stuk (of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie 1 1/2 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of; diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk vers... bekijk recept »

Honingmousse met rozemarijn en dadels

1 takje rozemarijn 4 eetlepels vloeibare honing 3 blaadjes witte gelatine 75 gm gedroogde dadels (carmel) 250 ml slagroom 4 ijscoupes of schaaltjes a inhoud c; a. 1 1/2 dl 4 kanelly's (pakje a 150 g, bolletje; ) Voorbereiden: Rozemarijnnaaldjes van t... bekijk recept »

Entrecote met rozemarijn-wijnsaus

2 sjalotjes 2 teentjes knoflook 1- 2 zakje verse rozemarijn (a 15 g) 4 entrecotes (a ca. 125 g) 1 (versgemalen) zwarte peper 50 gm boter 1 bakje spekreepjes (250 g) 200 deciliter droge rode wijn 200 deciliter vleesfond (a 380 ml, ah) 3 eetlepel(s) sl... bekijk recept »

Gevulde varkensfilet met peren en rozemarijn

1 kg varkensfilet (of fricandeau) aan éé; n stuk (of 2 x 500 gram) 1 citroen wat zout 1 ui 2 handperen 50 gram boter 1 eetlepel zonnebloemolie 1 1/2 eetlepel gehakte rozemarijn (vers of; diepvries) broodkruim van 4 sneetjes witbrood 1 dl melk vers... bekijk recept »

Gebraden lamsbout met rozemarijn

1 grote ui 1 wortel 1 lamsbout van 1.2 kg (met been) Peper Zout Boter 4 mooie takjes rozemarijn 1 teentje knoflook 15 cl witte wijn 0.5 l bouillon (liefst bruine fond) 10 gr aardappelzetmeel 1 tl rozemarijnsnippers Als garnituur (naar keuze) Kleine t... bekijk recept »

Lamskoteletjes met rozemarijn

4 lamskoteletten 4 uitgeknepen teentjes knoflook 1 el gedroogde rozemarijn 1 handvol gehakte peterselie 2 el olijfolie Verse takjes rozemarijn Meng knoflook, olie, rozemarijn en peterselie en wrijf er de koteletten mee in Leg ze onder de grill en ba... bekijk recept »

Lamsbout met knoflook en rozemarijn - hoofdgerecht

1 lamsbout (± 750) gr, ontbeend en botten in stukken gehakt (vraag uw slager dit te doen) 3 teentjes knoflook 1 bosje rozemarijn Zout Peper 25 gr boter 1 ui, grof gehakt 1 stengel bleekselderij, in stukken 1/2 winterwortel, in stukjes 2 1/2 dl... bekijk recept »

Pagina 45 van 100