1000 recepten met selderij
Voor 4 personen: 1 kip groenten (selderij, wortels, bleekselderij) wat peperkorrels 1 kleine ui zout, nootmuskaat 2 eetlepels boter 2 eetlepels bloem 1/4 liter slagroom 1 eierdooier peterselieGiet heet gezouten water over de gewassen in stukken gesne... bekijk recept »
Voor 2 personen: 2 stengels bleekselderij 4 bospeentjes 1 dunne prei 1/2 eetlepel bakgember 2 eetlepels roerbakolie 150 g rundergehakt 1 eetlepel medium sherry 1 eetlepel Chinese sojasaus 1 zakje roerbaksoep voor tomatensoep (pakje ` 2 zakjes Honig)B... bekijk recept »
Bereidingsduur: 15 minuten ° Kookduur: ca. 25 minuten Voor 2 personen: 1/2 kg vleestomaten 2 eetl tomatenpuree 1/2 stengel bleekselderij 1 teentje knoflook geperst enkele basilicumblaadjes 1/3 wijnglas port 1 eetl boter, 2 eetl olijfolie 1 mespuntje ... bekijk recept »
2 liter water1 pak gezeefde tomaten1 ui 4 bouillonblokken [tuinkruiden]1/2 theelepel verse tijm2 eetlepels pastasaus [piccante]1 eetlepel verse basilicum 2 eetlepels verse selder50 gr.vermicelli50 gr.macaroniVoor de garnering vers geknipte bieslook.... bekijk recept »
1 een lepel olijfolie4,25 dl water of bouillon1 kleine ui1 kruidenbuiltje1teen knoflook85 gr doperwten1 aardappel in blokjes55 gr gekookte rode bonen1 wortel in blokjes55 gr macaroni1 selder stengel in blokjesgemalen zeezout85 gr kool gesneden peper2... bekijk recept »
Voor 2 personen: 500 gram aardappelen 1 sjalotje 3 takjes selderij 3 takjes peterselie 1 eetlepel dille (vers of diepvries) peper, zout 2 eetlepels olieSchil de aardappelen en kook ze in 10 minuten halfgaar. Laat de aardappelen afkoelen en rasp ze gr... bekijk recept »
4 eetlepels olie 3 tenen knoflook (uit de pers) 2cm vers gehakte gemberwortel 1 th lepel komijnzaad (geplet) 1 eetlepel koreanderzaad (geplet) 1 th lepel mosterdzaad [*700 g aardappelen (in stukjes) 175 g rode linzen 250 g zilveruitjes 2 stengels ge... bekijk recept »
Konijnenbouten. Beetje boter, 4 chilipepers (kleine gedroogde), 1 flinke ui in grove stukken, een teentje knoflook gesnipperd, 3 flinke rijpe tomaten in stukjes gesneden, een flinke handvol verse kruiden;tijm,rozemarijn, peterselie, selderij fijngeha... bekijk recept »
1 flesje Leffe brune dubbel ( 30 cl, bier)1 1/2 deciliter vleesbouillon (of water en een bouillonblokje)1 ui (circa 100 gram)1 teen knoflook1 bosje peterselie ( 25 gram)1 bosje bladselderij ( 25 gram)1 takje verse rozemarijn ( 10 centimeter) of volle... bekijk recept »
250 g kippenfilet 1.5 uien 1 stengel bleekselderij 2 cl arachideolie 1 teentje knoflook 0.5 appel (Boskoop) 5 g bloem (tarwebloem) 2 theelepels kerriepoeder 15 g tomatenpuree 1.2 dl room peper zoutBereiding: Het kippenvlees in kleine blokjes snijden... bekijk recept »